[rstr_selector]

Predsednik Nikolić dolazi u Čačak po tutulu počasnog građanina

Iz službe protokola grada na Moravi, danas je i zvanično potvrđeno da će predsednik Srbije Tomislav Nikolić sutra doći u Čačak kako bi preuzeo priznanje počasnog građanina našeg grada.

Prema najavama pokreta Dveri sutra će u centru Čačka biti održan protest njihovih pristalica kao i svih onih koji su nezadovoljni jer, kako tvrde, ovo priznanje služi za političko podkusurivanje partijskih lidera.

Upućeni u čačanske prilike i te kako znaju kako je ovdašnja čaršija dočekivala predsednike u prošlosti. Moguće je da će se i sutra u Čačku, ponoviti jedna od scena koje smo gledali u prošlosti kada su malobrojni najviši državnici odlučili da posete ovaj grad.

Hroničari su zabeležili da su raniji predsednici naš grad obilazili u širokom luku, upravo zbog probirljive čačanske gostoljubivosti.

Predsednika Nikolića, sutra u 11 sati na gradskom trgu ispred Doma kulture, najpre će dočekati nezadovoljni i promrzli Čačani, a tek potom u toploj sali Doma kulture oni koji su mu mimo volje ovdašnje javnosti dali ovo priznanje, kaže između ostalog, Boško Obradović, lider pokreta Dveri.

– Ako predsednik države Tomislav Nikolić uopšte dođe u Čačak da primi nagradu počasnog građanina ono što mu Dveri poručuju jeste da i ne treba da dođe i da se sramoti i da prihvata nešto što je zaista političko imenovanje koje on ničim nije zaslužio.Možda bi u očima svih nas i dobio neki pozitivan poen kada bi zaista kao čovek od reda i čovek od časti i dostojanstva odbio da primi ovo priznanje koje je klasično političko priznanje koje on ničim nije zaslužio. Ako on ipak reši da na silu dobija ovakva priznanja koja ničim nije zaslušio, onda zaista i zaslužuje doček koji će mu sutra biti pripremljen u našem gradu. I vi ste i dali tu najbolju sliku onoga što danas izgleda kao jedna raspolućenost u Srbiji. Imamo ogroman broj nezadovoljnih, poniženih i uvređenih građana koji pod ovim režimom već godinu i po dana dobijaju samo lažna obećanja i velike prevare, dalje zaduživanje i rasprodaju države, a sa druge strane imamo ugojene političare na vlasti koji već 20 i nešto godina žive dobro od politike i bogate se od politike što je u ostalom i slučaj samog Tomislava Nikolića. Zato mislim da Čačani sutra zapravo pokreću jedan novi veliki bunt protiv svega ovoga što na političke stranke i političari rade već više od dvadeset godina, a to je zapavo da pokušavaju da nas prave ludima, da vređaju našu inteligenciju, da nas ponižavaju na svakom koraku i nadam se će Čačak ponovo po ko zna koji put biti nosilac promena, nosilac bunta protiv ovog režima koji i dalje ponižava i uništava Srbiju, a koji oličava predsednik Tomislav Nikolić kome je Brisel čestitao pobedu tri sata pre zatvaranja birališta u onom drugom krugu predsedničkih izbora i jasno je da on nije kandidat građana Srbije, već da je on kandidat EU koji je došao da bi zapravo završio sve ono što je interes Brisela u Srbiji – rekao je Boško Obradović.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Kултура | Вести | Одабране вести

Концерт хора чачанске Гимназије

28.02.2024
Вести | Одабране вести

Воће цвета кад му време није

28.02.2024