[rstr_selector]
Фото: Туристичка организација Златибор

Представљене интернет платформе у оквиру дигитализације туристичке понуде Златибора

У години прославе јубилеја 130 година организованог туризма, Златибор поставља нове стандарде у дигитализацији туристичке понуде.

С тим у вези, Туристичка организација Златибор покренула је дигиталну платформу „Златибор лајв” која олакшава туристима боравак на Златибору тако што им пружа могућност да на једноставан начин сазнају информације о свим дневним дешавањима актуелним на дестинацији. Платформи се приступа једноставно, скенирањем бар-кода на посебно дизајнираним картицама или тако што се у интернет претраживач унесе zlatibor.live.

Посетиоцима Златибора од користи је и интернет платформа Visit Serbia, која омогућава електронску куповину улазница за туристичке атракције, као и једноставнију и сигурнију наплату услуга смештаја.

Посетиоци дигиталним путем могу да купују улазнице за туристичке атракције Златибора као што су „Голд гондола” и њене иновативне услуге „Бранч у ваздуху” и „Романтично путовање”, улазнице за Стопића пећину, Музеј „Старо село“ Сирогојно, „Авантура парк“, Водопад у Гостиљу, „Ел Пасо Сити“ и „Дино парк“.

Туристичка платформа се налази на линку https://www.visit-serbia.online/sr

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести