Претрага
[rstr_selector]

Proslava jubileja Ugostiteljsko-turističke škole iz Čajetine

Ugostiteljskoturistička škola iz Čajetine sutra svečano obeležava 40 godina postojanja, otvaranjem izložbe fotografija iz školskog arhiva, promocijom jubilarnog biltena, prezentacijom svečano postavljenog stola čiji su autori učenici svih obrazovnih profila škole i svečanom akademijom.

Za 40 godina rada škola je imala brojne uspehe, a Višnja Smiljanić, direktorka škole, kao najveći uspeh vidi 13.204 učenika koji su se obrazovali u 501 odeljenju za protekle četiri decenije.

– To je najveći uspeh jer naši bivši učenici se nalaze svuda po svetu, a naravno da se i privreda na Zlatiboru zasniva na kadrovima koji su izašli iz naše škole. Oni su glavna okosnica turističke privrede i uopšte ugostiteljstva na Zlatiboru i šire, kaže direktorka škole.

Prikladan program za proslavu 40. rođendana

– Školu ćemo predstaviti medijima u 16 časova, nakon čega ćemo otvoriti izložbu fotografija ‚‚Vremeplov” na kojoj će biti prikazane fotografije preuzete iz školske arhive. U planu je i predstavljanje biltena koji je izdat povodom ove proslave i prezentacija obrazovnih profila.

U hotelu ‚‚Olimp” na Zlatiboru održaće se svečana akademija na kojoj ćemo prikazati film o školi, kaže Višnja Smiljanić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *