Претрага
[rstr_selector]

Proteklog dana mirno na putevima u Moravičkom okrugu

voda servis malaNa vodovodnoj mreži u Čačku ima sitnijih kvarova, ali radovi na njihovom saniranju neće usloviti zatvaranja vode. Uredno vodosnabdevanje beleži se i na području Dragačeva, dok će u Gornjem Milanovcu od 8.00 do 12.00 isporuka vode biti obustavljena u Cerskoj ulici zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži. U Ivanjici će do 9.30, zbog radova na otklanjanju kvara, bez vode biti potrošači od Doma invalida do Crkve.

eps malaIz čačanske Elektrodistribucije za danas najavljuju radove na izgradnji dalekovoda Viljuša – Čačak zbog kojih će od 9.00 do 17.00 bez električne energije biti potrošači u Atenici, u delu ulice Matije Lišančića i u ulicama brojevi 4, 44 i 50.
Planiranih isključenja struje ima i na području Gornjeg Milanovca i to od 8.00 do 15.00 u delu Nevada (leva strana ka Beogradu do auto kuće „Arko“). Od 11.00 do 15.00 bez struje će biti potrošači u Kursulinoj ulici od broja 8 do 12 i od broja 9 do 23, zatim u Ulici Boška Buhe od broja 1 do 15 i od broja 2 do 6 i u Dugalićevoj broj 13. U Nevadama će od 8.00 do 15.00  bez struje biti zaseok Miločaj izvod prema Rapaj brdu.
U Ivanjici su za danas planirani radovi na mreži niskog napona od 15.00 do 18.00 kada će bez električne energije biti potrošači u Kumanici koji sa napajaju sa trafostanice Luka- Avramovići.

hitna pomoc malaHitna pomoć u Čačku je intervenisala u toku prethodna 24 sata 33 puta na terenu, a u ordinaciji su lekari pregledali 28 pacijenata. Milanovački lekari su imali ukupno 37 intervencija od kojih 12 na terenu, a 25 u ordinaciji. U službi Hitne medicinske pomoći u Ivanjici evidentirana su 53 pregleda, a kućnih poseta je bilo 5.

bioprognoza malaOčekivana biometeorološka situacija danas može imati relativno povolјan uticaj na hronično obolele osobe, ali se izvestan oprez ipak savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Glavobolјa i poremećaj sna su mogući kod meteoropata.

porodiliste malaU čačanskom porodilištu, u protekla 24 sata, rođene su 2 bebe: dečak i devojčica. Istu vest donosi i roda iz gornjemilanovačkog porodilišta.

policija znacka malaPrema informaciji iz čačanske Policijske uprave u toku jučerašnjeg dana na putevima u Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima nije bilo saobraćajnih nezgoda, dok se u Čačku dogodila jedna u kojoj je jedan putnik zadobio lakše telesne povrede.

radarska-kontrola malaSaobraćajna policija kontrolisaće brzinu kretanja vozila na gradskim ulicama u Čačku do 19 časova.

Поделите вести