Претрага
[rstr_selector]

Radari danas na autoputu

Policijska uprava

radar-servis-80x80-obrPrema informacijama iz Policijske uprave u Čačku u toku prethodna 24 časa u Moravičkom okrugu dogodile su se tri saobraćajne nezgode i to u Čačku i u njima su dve osobe lakše povređena. Radari će danas kontrolisati brzinu kretanja vozila na autoputu od 8.00 do 16.00 časova i u Ivanjici od 8.00 do 15.00 časova.

Elektrosnabdevanje

struja-1-servis-obrElektrodistribucija u Gornjem Milanovcu za danas je najavila isključenje od 8.00 do 15.00 časova u delu Gojne Gore na izvodu prema školi i prema Savićima i kažu da će ti radovi biti nastavljeni i 8. i 9.decembra. Dežurni dispečeri gornjomilanovačke Elektrodistribucije najavili su i da će do 10.decembra svakog dana biti radova u Majdanu zbog čega će stanovnici zaselaka Banovići i Popovići bez struje do subote biti svakog dana od 9.00 do 16.00 časova. Prema informaciji iz Elektrodistribucije u Guči do 9. decembra, zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže, od 07.00 do 16.00 časova bez električne energije biće potrošači iz zaseoka Pajovići u Turici. Takođe, do 9.decembra, ali od 8.00 do 15.00 časova bez struje će svakog dana biti stanovnici zaseoka Mirkovići u Viči. U ivanjičkoj Elektrodistribuciji ovog jutra saopštavaju da će od 8.00 do 14.30 bez struje biti zaselak Rabreni u Baulovićima zbog radova na niskonaponskoj mreži.

Vodosnabdevanje

vodaa-servis-obr Prema informaciji iz JKP „Vodovod“ Čačak, u Miokovcima u blizini R3 rezervoara, došlo je do pucanja vodovodne cevi. Kvar će biti saniran u toku prepodnevnih časova, a moguće je kratkotrajno isključenje vode u okolini rezervoara do popravke kvara. U ostalim delovima čačanskog vodosistema snadbevanje vodom je redovno. Danas od 9.00 do 12.00 od skretanja za Krtinice do „Rebekove“ kafane neće biti vode zbog radova, javljaju iz ivanjičkog komunalnog preduzeća. A na osnovu informacija nadležnih komunalnih službi u Gornjem Milanovcu i Lučanima, vodosnabdevanje u ovim opštinama uglavnom je uredno, bez kvarova i planiranih isključenja.

Grejanje

grejanje-1-servis-obrIsporuka toplotne energije na području Moravičkog okruga je redovna. Prema informacijama iz toplana u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima nema kvarova na sistemu daljinskog grejanja, a u toku dana neće biti ni radova zbog kojih bi grejanje moralo biti isključeno.

Hitna pomoć

hitna-servis-80x80-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u toku prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 26 pacijenta i još 42 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu obavile su 23 ambulantna pregleda i 12 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 50 puta od čega 5 puta na terenu.

Biometeorološka prognoza

bio-prognoza-5-servis-obrBiometeorološka situacija može imati relativno povolјan uticaj na hronično obolele i osetlјive osobe, ali se u jutarnjim satima izvestan oprez savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima. Poremećaj sna i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se adekvatno odevanje i umerena fizička aktivnost.

Porodilište

beba-servis-80x80Vesti iz porodilišta ove srede nisu nimalo ohrabrujuće. Moravički okrug je u protekla 24 časa dobio samo jednog stanovnika. U porodilištu u Čačku nije bilo porođaja, dok je u porodilištu u Gornjem Milanovcu rođen jedan dečak.

Autobuski saobraćaj

autobus-servis-80x80-obrAutobuski saobraćaj se obavlja redovno, kažu u čačanskom Autoprevozu. Ovog jutra nije bilo otkazanih polazaka ili dužih kašnjenja. Dežurni telefon za informacije o polascima je 032/222-461.

Železnički saobraćaj

voz-servis-80x80-obrBrzi voz na relaciji Kraljevo-Beograd preko Čačka i Požege do daljnjeg neće saobraćati zbog radova na barskoj pruzi, saopšteno je na Železničkoj stanici u Čačku. Ostali vozovi sa železničke stanice u Čačku jutros kreću na vreme, a redovan saobraćaj očekuje se i u ostatku dana. Dežurni telefon za informacije je 222-518.

Поделите вести