Претрага
[rstr_selector]

Радно време јавних служби за Дан државности

Како наводе у јавно-комуналним предузећима у Чачку, Горњем Милановцу и Ивањици, службе одржавања водоводне и канализационе мреже радиће и током празника. Евентуалне кварове на водоводној мрежи грађани Чачка могу пријавити на број телефона 55-62-524, дежурни телефон за пријаву кварова у ЈКП „Горњи Милановац” је 716-910, а у ивањичком Комуналном предузећу 065/88-40-444.

Зелена пијаца у Чачку данас ради скраћено, до 12 сати, а сутра ће радно време бити нормално и пијаца ће бити отворена од 6 до 16 часова. Исто радно време важи и за робну пијацу у Љубићу. Зелена пијаца у Горњем Милановцу данас и сутра ради према редовном радном времену.

ЈКП „Паркинг сервис” Чачак данас и сутра неће вршити наплату паркирања у зонираним деловима града.

Током празника, у Србији ће радити само дежурне поште у свим већим градовима и туристичким центрима. У Чачку ће данас и сутра бити отворена Главна пошта на градском шеталишту од 8 до 15 часова. Пошта у Ивањици, у Улици Венијамина Маринковића данас не ради, а сутра ће бити отворена од 8 до 15 часова. Данас су затворене и поште у Ужицу и на Златибору, а сутра ће њихово радно време бити од 8 до 15 часова.

Поделите вести