[rstr_selector]

Radno vreme tokom praznika

Tokom novogodišnjih praznika, sve javne službe i trgovinski centri u Čačku, radiće po prazničnom rasporedu. Večeras će dežurati apoteka „Dr Dragiša Mišović“, a već sutra dežurstvo preuzima apoteka „Dr Momčilo Katanić“.

Dom zdravlja neće raditi 1, 2. i 6.januara, međutim, u obe smene dežuraće po jedan lekar i služba za intervencije. I trgovinski centri imauju praznični raspored rada.

Zelena pijaca u Čačku danas radi do 14 časova, dok će 1. i 2. januara raditi od 6 do 12h, a robna pijaca od 7 do 14h. Na Božić će i Zelena i Robna pijaca raditi od 6h do 12h.

Tempo će danas biti otvoren do 18 časova, a sa radom će ponovo početi u petak 3. januara. Do 18 časova radiće i na Badnji dan, dok 7. i 8. neće raditi.

Tržni centar „Roda“ danas radi do 17 časova, 1.januar je neradan, dok je 2. radan dan. Na Badnji dan „Roda“ radi skraćeno do 19 časova, a na Božić do 10 sati.

„Interex“ danas radi do 19 časova, a 1. januara neće raditi. Na Badnji dan „Interex“ radi do 18 časova, a Božić je neradan. Svi šalteri pošta danas rade skraćeno do 17 časova, dok je 1. i 2. januara neradan. Takođe do 17 časova radiće i na Badnji dan, a Božić je neradan.

Većina banaka danas radi skraćeno, a naradni dani za njih biće 1., 2., i 7. januar.

Поделите вести