[rstr_selector]

Радови на електромрежама у Чачку, Горњем Милановцу и Ивањици

На подручју Горњег Милановца данас ће од 9 до 15 часова без струје бити део Давидовице, засеоци Ивановићи и Стефановићи, у Горњој Врбави од 9 до 16 часова струју неће имати потрошачи који се напајају са трафостанице „Космос”, на изводу према продавници, док су радови који су били најављени за данас у Доњој Врбави, на трафостаници Гај, одложени.

Због радова у трафостаницама данас ће поједини делови Чачка остајати без струје. Од 8 до 12 сати изводиће се радови у трафостаници „Просвета”, па ће у том периоду без струје бити потрошачи у делу улица Ломине, Мутапове, Београдске, Моравске и Улице 10. До краткотрајног прекида у напајању потрошача струјом, у трајању од пола сата, доћи ће у Паковраћу, Риђагама и Парменцу, због интервенције на трафостаници „Ћосићи”. Искључење је планирано од 9 до 9.30 сати.

Због радова на далеководу Парменац – Трбушани, два пута у току дана струја ће бити искључена у деловима Трбушана и Пријевора, у пољу према Морави, и то од 9 до 10 сати и поподне од 13.30 до 14.30 часова. За данас су најављени и радови на реконструкцији електроенергетске мреже због којих ће од 9 сати до 14 часова без струје бити потрошачи у Трбушанима, засеок Виногради.

У Ивањици ће се данас изводити радови на редовном одржавању мреже ниског напона, због којих ће од 9 до 15 часова без струје бити насеље Ђурићи у Приликама, део од трафостанице према магистралном путу и испод магистралног пута.

Поделите вести