Претрага
[rstr_selector]

Радови на одржавању деонице Чачак-Кратовска стена продужени до краја јуна

Повремено јачи пљускови и данас могу доносити непредвиђене застоје и успорену вожњу. Из Оперативног центра АМСС саветују возачима да обрате пажњу ако путују кроз Овчарско – кабларску клисуру, поред Ибра, или путевима који пролазе кроз клисуре и усеке у источној и југоисточној Србији због могућих одрона. Додатни разлог за пажљивијом вожњом су и мањи наноси земље на путевима који су последица јачих пљускова, што у планинским пределима или клисурама доноси још једну опасност у вожњи.

Према информацијама из ЈП „Путеви Србије”, до краја јуна продужени су радови на редовном одржавању деонице Чачак (Гуча) – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање. Радови се изводе радним данима од 8 до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила. Викендом се саобраћај враћа у редован режим.

Данас до 15 часова изводе се радови на кошењу банкина на ауто-путу Милош Велики, на деоници петља Таково – тунел Брђани. У зони радова за саобраћај су заузете зауставне траке оба смера.

Данас ће се изводити радови на редовном сервисирању тунела Шарани због којих ће бити затворена лева цев тунела, а саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз десну цев.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима нема дужих задржавања, док се на теретним ка Мађарској и Хрватској чека вишесатно.

Поделите вести