[rstr_selector]

Радови на одржавању пута Чачак (Гуча) – Кратовска стена продужени до краја маја

Променљиво време са падавинама данас ће условљавати мокре коловозе и отежавати вожњу. Према информацији из Оперативног центра АМСС, саобраћај је на главним путним правцима у земљи умереног интензитета, а појачан унутар градова.

ЈП „Путеви Србије“ обавештава да ће се данас од 9 до 18 часова, изводити радови на одржавању ИТС опреме у зони тунела Савинац, у обе тунелске цеви, у оба смера. Током извођења радова саобраћај ће бити обустављен у возним тракама и преусмерен у претицајне траке.

У току су радови на појачаном одржавању на деоници магистралног пута Нови Пазар – Рашка, због којих се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила. Алтернативни путни правац за путничка возила је стари пут Нови Пазар – Рашка.

До краја маја су продужени радови на редовном одржавању магистралног пута на деоници Чачак (Гуча) – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање. Изводе се радним данима, од 8 до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила, а викендом се враћа редован режим саобраћаја.

Према подацима Управе граничне полиције, теретна возила се на граничном прелазу Келебија, на излазу задржавају сат времена, а на граничним прелазима Батровци и Шид три сата. На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Поделите вести