[rstr_selector]

Radovi na vijaduktu teku po planu, završetak se očekuje krajem avgusta

Radovi na rekonstrukciji vijadukta na obilaznici oko Čačka kreću se planiranom dinamikom, rekao je Milan Bojović, pomoćnik gradonačelnika za oblast mesne samouprave i infrastrukture. Završetak radova u postojećoj kolovoznoj traci očekuje u narednih desetak dana a nakon toga prelazi se u drugu kolovoznu traku.

– Radovi na rekonstrukciji vijadukta koje izvodi preduzeće „Štrabag“ po nalogu preduzeća „Putevi Srbije“ odvijaju se planiranom dinamikom, završetak radova se očekuje i pre nego što je planirano, а prema najavama izvođača radova saobraćaj u oba smera trebalo da bude pušten do kraja avgusta, kaže Bojović.

Radovi na vijaduktu ne stvaraju gužve u gradu

On navodi da se uprkos radovima na rekonstrukciji vijadukta nisu pojavile velike gužve na gradskim saobraćajnicama.

– Time neće biti završeni svi radovi s obzirom na to da se radi rekonstrukcija donjeg dela vijadukta, ali ono što je za nas kao grad najznačajnije jeste da se nisu pojavile velike gužve na gradskim saobraćajnicama bez obzira na to što je turistička sezona počela, tako da smo veoma zadovoljni u kom pravcu sve to ide, navodi naš sagovornik.

Rehabilitacija kolovozne konstrukcije biće završena do kraja avgusta, kada bi trebalo da bude pušten saobraćaj u obe kolovozne trake.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *