Претрага
[rstr_selector]

„Razgovori o roditeljstvu” – pitajte stručnjake, rešite nedoumice

Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju sa lokalnom samoupravom i Savetom roditelja grada Čačka narednog meseca organizuje radionice i predavanja na temu „Razgovori o roditeljstvu” . Gorica Stanojević, direktorka Regionalnog centra, kaže da će se razgovori voditi na teme prava, dužnosti i obaveza roditelja, bračnih stilova, višečlanih porodica, vaspitanja, nenasilne komunikacije, nasilja u porodici, pravilne ishrane, sportskih aktivnosti, ali na mnoge druge teme.

– Sve teme kojima ćemo se baviti izabrali su roditelji na konstitutivnom sastanku gradskog Saveta roditelja. Razgovaraćemo o svemu što muči roditelje bez obzira da li je njihovo dete školskog ili predškolskog uzrasta. Upravo zato radionice će voditi pedagozi i psiholozi: Marija Vulović, Katarina Dunjić Mandić, Gordana Popadić Božanić i Tatjana Jaćimović, a roditelji mogu da se prijave do 29. aprila, kaže Gorica Stanojević.

Da li je ljubav pokretač svega?

Osim radionica, napominje direktorka Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, u okviru ,,Razgovora o roditeljstvu” biće organizovana i predavanja i tribine.

– Njih ćemo organizovati u nekim većim prostorima, a odnosiće se na goruće i aktuelne teme poput droge, alkohola i sekti. Naravno, pokušaćemo i da odgovorimo na pitanje da li je ljubav pokretač svega i da li će se dete bez dovoljno pružene ljubavi okrenuti od porodice, rekla je Stanojević.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *