Претрага
[rstr_selector]

Rekordan broj učesnika na jubilarnim 40. trkama na Jeljenu

Proteklog vikenda na Jeljenu su održane tradicionalne moto trke koje su ove godine imale rekordan broj učesnika iz zemlje i inostranstva, kaže Slobodan Tanasković, direktor trke i predsednik Auto moto sportskog kluba „Čačak“.
– U klasi najmlađih pobedio je Luka Janković ispred Auto moto sportskog kluba „Čačak”, drugi  je bio Relja Kuzman iz MK „Ere”, dok je treće mesto zauzeo Aleksa Milosavljević iz kluba „Tanasko Rajić”. U klasi 85 prvo mesto je osvojio Lazar Janković drugi je bio Feđa Kuzman, a treći David Stevančević.
U drugim klasama su stranci vodili glavnu reč. Bugarin Toni Cvetkov je ostvario najbolji plasman u kategoriji MX1, dok je u kategoriji MX2 pobedio naš sugrađanin iz kluba „Tanasko Rajić”, Nenad Petrović. U klasi MX3 pobedio je Nenad Šipek iz Hrvatske, višestruki prvak Evrope, a u klasi MXS prvo mesto je zauzeo Branko Radanov, drugi je bio Dragiša Stanković, a treći Borče Kostov iz Makedonije. U najbrojnijoj klasi amatera pobedu je odneo gost iz Slovenije, Miha Urbas, kaže naš sagovornik.
Slobodan Tanasković ocenjuje da su četrdesete jubilarne trke, usprešno sprovedene.
– U konkurenciji od 106 takmičara, što je za nas pravi rekord, učestvovalo je 23 takmičara iz inostranstva. Na svu sreću nije bilo teških telesnih povreda i sve se na kraju završilo bezbedno po nas i takmičare.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *