Претрага
[rstr_selector]

Sa samo četiri vozila „Moravac“ uspeva da očisti sve puteve

Na 136 kilometara opštinskih i nekategorisanih puteva koje održava Javno komunalno preduzeće „Moravac“ iz Mrčajevaca, saobraćaj se normalno odvija i neprohodnih pravaca nema. Kako kaže Dragica Vujanić, vršilac dužnosti direktora „Moravca“, neprohodnih puteva nije bilo ni u prethodnom periodu.

– Preduzeće je sa četiri vozila čistilo i posipalo sledeće putne pravce: Stančići-Gornja Trepča, Mrčajevci-Ostra-Gornja Trepča, Mrčajevci-Slatina i put za Slatinsku Banju, Mrčajevci-Piletine, Slatina-Premeća-Petnica, Bečanj-Vujetinci, put za Bukovac, put za Jakovljeviće i regionalni put 226, rekla je Vujanić.

Ista vozila čiste sneg i skupljaju smeće

V.d. direktora „Moravca“ kaže da će čistiti sneg sve dok za tim bude bilo potrebe i to na svim pravcima za koje su zaduženi.

– Kada su počele ove snežne padavine možda smo malo bili neažurni, ali se situacija sredila čim su stigle potrebne mašine. Kilometraža koju mi čistimo jeste velika, ali uspevamo sve da očistimo. Podsećam da imamo samo četiri vozila i da danas, na primer, nismo sve mogli da ih pošaljemo na teren jer nam je jedno vozilo trebalo za odnošenje smeća, rekla je Vujanić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *