Претрага
[rstr_selector]

Сајам запошљавања у Чачку у среду 12. априла

Тражени су васпитачи, инжењери електро и машинске струке, радници у металопрерађивачкој и машинској производњи, прехрамбеној, графичкој и угоститељској делатности, здравствени радници, продавци, возачи, магационери, радницима у администрацији.

Први овогодишњи Сајам запошљавања у Чачку биће одржан у среду 12. априла у холу Културног центра. Сајам организује Национална служба за запошљавање, Филијала Чачак, а до сада је учешће пријавило преко 40 послодаваца који траже раднике различитих образовних профила и степена стручне спреме за рад у Чачку, Лучанима и Краљеву.

Пријављене су потребе за запошљавање више од 400 радника. Тражени су васпитачи, инжењери електро и машинске струке, радници у металопрерађивачкој и машинској производњи, прехрамбеној, графичкој и угоститељској делатности, здравствени радници, продавци, возачи, магационери, радницима у администрацији.

Сви они који траже посао, могу да искористе могућност да у среду, од 11 до 14 часова, већем броју послодаваца доставе своје биографије, а у непосредном разговору и представе своје квалификације, знање и радно искуство.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *