Претрага
[rstr_selector]

Saobraćaj u ivanjičkom kraju za sada nije ugrožen padavinama

Snežne padavine na području Ivanjice za sada nisu stvorile veće probleme, ali je saobraćaj otežan, kaže Budislav Vukašinović, načelnik Opštinskog štaba za vanredne situacije. Prema njegovim rečima, putevi do škola i glavni seoski putevi su pročišćeni, a kvar na dalekovodu zbog koga je danas bez struje bilo oko 300 domaćinstava u mesnim zajednicama Erčege i Vučak je saniran.

– Što se tiče teritorije opštine Ivanjica, pored velikog mraza i snega nemamo nekih velikih problema na terenu. Svi opštinski i državni putevi su prohodni, pročišćeni su noćas i tokom dana. Jedini putni pravac koji je neprohodan je Golijska reka – Odvraćenica koji će biti pročišćen za par dana, rekao je Budislav Vukašinović.

Pročišćeno do seoskih škola

Vukašinović navodi da su svi putni pravci do centara ivanjičkih sela pročišćeni i prohodni, a isto važi i za prilaze školama na seoskom području.

– Do centara mesnih zajednica je pročišćeno, glavni putevi kroz sela su prohodni, kao i крајеви u koje ljudi odlaze na dijalizu. Sve škole normalno rade, školska deca nemaju problem sa prevozom tamo gde se on vrši organizovano, zaključuje Vukašinović.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *