[rstr_selector]

Savinac od sinoć bez vode

voda servis malaPrema informaciji iz JKP Gornji Milanovac od sinoć je bez vode naselje Savinac zbog kvara na vodovodnoj mreži. Kako kažu u ovom komunalnom preduzeću kvar će biti saniran do 12 sati, dok će od 8.00 do 12.00, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži isporuka vode biti obustavljena u naselju Crni Vrh. U Ivanjici će zbog radova na vodovodnoj mreži do 9.30 bez vode biti potrošači od Doma invalida do Crkve.
U Čačku i na području Dragačeva u toku dana neće biti prekida u snabdevanju vodom zbog planiranih radova na vodovodnim mrežama.

eps malaZbog radova na dalekovodu bez električne energije biće potrošači u Trbušanima oko škole i komune od 9.30 do 12 sati.
Na području Gornjeg Milanovca zbog radova na niskonaponskoj mreži od 8 do 15 časova bez struje će biti potrošači u Nevadama, zaseok Miločaj izvod prema Rapaj brdu, a od 8 do 17 časova zbog radova na dalekovodu bez napona će biti Gornji kraj u Ljevaji, dok će do kratkotrajanih isključenja od 9.00 do 9.15 i od 11.00 do 11.15 dolaziti u Nevadama i Rapaj Brdu prema Vrbavi, Vraćevšnici i Lipovcu. Od 9.00 do 11.15, bez električne energije biće potrošači u Prnjavoru i Gornjoj Crnući.
U Guči, Lučanima i Ivanjici ovoga jutra se beleži uredno snabdevanje strujom.

porodiliste malaRoda iz čačanskog porodilišta ovoga jutra donosi nerešen rezultat – u toku prethodna 24 sata rođeno je šest beba, tri dečaka i tri devojčice. Babice u gornjomilanovačkom porodilištu u toku jučerašnjeg dana nisu imale puno posla, jer nije zabeležen nijedan porođaj.

hitna pomoc malaU službi Hitne medicinske pomoći u Čačku, u toku prethodna 24 sata, lekarima se sa zdravstvenim problemima javilo 26 osoba, dok je isti broj intervencija zabeležen i na terenu. U Gornjem Milanovcu evidentirano je 26 ambulantnih pregleda i 12 kućnih poseta, a najviše posla imali su ivanjički lekari koji su obavili 66 hitnih intervencija od kojih je 7 bilo na terenu.

bioprognoza malaBiometeorološke prilike će danas imati povolјan uticaj na hronično obolele i osetlјive osobe, dok se izvesna opreznost savetuje srčanim bolesnicima. Moguća je pojava glavobolјe u blažoj formi. Preporučuje se boravak na otvorenom uz umerenu fizičku aktivnost.

policija znacka malaPrethodnog dana u Čačku se dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba teško povređena. U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Gornjem Milanovcu jedno lice je prošlo sa lakšim telesnim povredama, pokazuju podaci iz čačanske Policijske uprave.

radarska-kontrola malaRadarska kontrola za danas je planirana na gradskim saobraćajnicama u Čačku i na deonici puta od Preljine ka Majdanu gde će biti od 14 do 19 časova.

red-voznje-malaVozovi sa stanice u Čačku jutros kreću na vreme, bez dužih kašnjenja. Prvi voz za Kraljevo je otišao u 5.25, sledeći polazak je u 9.05, popodnevni polasci su u 13.25 i 17.25, a večernji u 20.52 i 22.08. Ka Požegi je prvi voz jutros krenuo u 7.05, sledeći je u 11.29, a zatim u 15.19 i u 19.05.
Autobusi  prevoze putnike po utvrđenom redu vožnje, kažu u čačanskom Autoprevozu, a redovan saobraćaj očekuje se i u ostatku dana.

Поделите вести