[rstr_selector]

8 muštuluka iz porodilišta Moravičkog okruga

[vc_row][vc_column][vc_column_text]voda servis malaPrema informacijama iz ivanjičkog komunalnog preduzeća danas do 12 sati neće biti vode  od Doma invalida do crkve u centru zbog radova na vodovodnoj mreži. Kako nam je rečeno u Čačku, Gornjem Milanovcu i Guči na ovim teritorijama nema problema sa vodosnabdevanjem.

eps malaPrema informaciji iz Elektrodistribucije u Guči danas će od 8 do 14,30 bez električne energije biti stanovnici Lopaša i Prilipca zbog radova na dalekovodu. Ostali delovi Moravičkog okruga strujom će danas biti uredno snabdeveni saznajemo u Čačku, Gornjem Milanovcu i Ivanjici.

hitna pomoc malaLekari u čačanskoj Hitnoj pomoći imali su u toku prethodna 24 časa jednak broj intervencija na terenu i u ordinaciji, po 23.  Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su evidentirale 22 ambulantna pregleda i 14 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 65 puta, od čega 8 puta na terenu. Što se prognoze biometereologa tiče, kažu da očekuju nešto povolјniju biometeorološku situaciju za većinu hronično obolelih. Osobe sa respiratornim problemima i cerebrovaskularni bolesnici mogu osetiti izražene tegobe tokom dana. Promenlјivo raspoloženje i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Neophodan je povećan oprez u saobraćaju.

porodiliste malaNovu radnu sedmicu počeli smo sa šest lepih vesti, nastavili sa devet, a ovog jutra tražimo osam muštuluka, jer je toliko novih stanovnika Moravički okrug dobio u prethodna 24 časa. U danu i noći koji su iza nas u porodilištu u Čačku rođena su četiri dečaka i tri devojčice, a babice i mame iz porodilišta u Gornjem Milanovcu potrudile su se da devojčice dobiju pojačanje u vidu jedne drugarice. Trećeg radnog dana u ovoj sedmici situacija izjednačena 4:4.

policija znacka mala Prema informacijama iz Policijske uprave u Čačku, na teritoriji Moravičkog okruga u toku protekla 24 časa dogodile su se dve saobraćajne nezgode. U nezgodi koja se dogodila u Čačku tri osobe su zadobila lake telesne povrede, dok u nezgodi koja se desila u Ivanjici nije bilo povređenih osoba.

radarska-kontrola malaRadari će danas kontrolisati saobraćaj u Majdanu i Guči do 14 časova, u Ivanjici do 16 i na gradskom području Čačka do 20 časova.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Поделите вести