[rstr_selector]

Službe hitne pomoći intervenisale 161 put tokom jučerašnjeg dana

Hitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku je u toku prethodna 24 sata intervenisala 76 puta, od tog broja 34 pregleda je obavljeno u ordinaciji, a 42 na terenu. U Gornjem Milanovcu je evidentirano 33 intervencija od kojih je 23 ambulantnih, a 10 na terenu. Lekari u ivanjičkoj Hitnoj pomoći pregledali su 47 pacijenata u ordinaciji i obavili su pet kućnih poseta.

Bioprognoza

Blago pobolјšanje biometeorološke situacije danas će dovesti do delimičnog smanjenja tegoba kod svih hroničnih bolesnika. Mogući su glavobolјa i nervoza kod osetlјivih osoba.

Vodosnabdevanje

U Čačku je vodosnabedevanje danas uredno. Prema informaciji iz „Vodovoda”, nema kvarova na vodovodnoj mreži, a u toku dana ne bi trebalo da bude ni radova zbog kojih bi voda morala da bude zatvarana. Ista informacija stiže i iz Gornjeg Milanovca gde je vodosnabdevanje danas takođe uredno.

Porodilište

U porodilištu u Čačku u prethodna 24 sata rođene su dve bebe, devojčica i dečak, dok su u Gornjem Milanovcu u isto vreme rođena dva dečaka.

Policijska uprava

U Čačku su se u toku jučerašnjeg dana dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba lakše povređena, kažu iz Policijske uprave. Radarske kontrole će danas biti na teritoriji grada do ponoći.

Поделите вести