Претрага
[rstr_selector]

Jedinstvena Srbija traži smenu gradonačelnika Čačka

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Čačku zatražio je da gradonačelnik Vojislav Ilić podnese ostavku.

Pripadnici stranke Dragana Markovića Palme, aktuelnom gradonačelniku zameraju da sadašnja vlast seje strah po javnim preduzećima, tražeći od direktora koji im nisu po volji, da podnesu ostavke.

Bratislav Ćurčić, predsednik čačanskog gradskog odbora Jedinstvene Srbije, osvrće se na predizborna obećanja aktuelnog gradonačelnika Čačka:

{soundcloud}http://soundcloud.com/dzenarika/bratislav-ur-i|610|166{/soundcloud}

Ćurčić je Vojislavu Iliću, predvodniku aktuelne vlasti, zamerio što pojedini članovi Gradskog veća, koji su zaposleni u javnim preduzećima uopšte ne odlaze na posao, a primaju platu. U isto vreme ti članovi veća, prema tvrdnjama Ćurčića uzimaju i dnevnice za rad u najvišem gradskom organu odlučivanja.

Iz gradskog odbora Jedinstvene Srbije su se osvrnuli na nedavna dešavanja oko pokušaja smene Marice Nešović, direktorke Predškolske ustanove „Radost“. Ćurčić Iliću zamera što je ćutao dok se o odmaralištu „Ovčar“ u Ulcinju govorilo da liči na „koncentracioni logor“, što je unelo paniku među roditelje.

{soundcloud}http://soundcloud.com/dzenarika/bratislav-ur-i-1|610|166{/soundcloud}

Bratislav Ćurčić aktuelnom gradonačelniku, Vojislavu Iliću, zamera stranačko zapošljavanje po javnim preduzećima, zbog čega je po njemu, došlo do enormnih poskupljenja usluga gradskih preduzeća.

{soundcloud}http://soundcloud.com/dzenarika/bratislav-ur-i-2|610|166{/soundcloud}

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *