Претрага
[rstr_selector]

SNS tvrdi da Ozon press i Glas zapadne Srbije vode harangu protiv ove partije

Pažnju čačanske javnosti prošle nedelje privuklo je saopštenje povereništva Srpske napredne stranke u kome se ističe da se protiv ove partije u gradu vodi „neviđena haranga“.

U saopštenju se još kaže da u tome „učestvuju i pojedini dobro potplaćeni mediji, kao i grupa pojedinaca koji svoje komplekse leče klevetama i lažima, na račun ove stranke i njenih istaknutih članova“.

Saopštenje sadrži i deo u kome stoji da čačanski SNS sa takvima neće voditi bilo kakvu polemiku, kao ni sa njihovim nalogodavcima, koji ne mogu izbeći zakonsku odgovornost za svoja činjenja. Ovo saopštenje nije naišlo na razumevanje većine novinara u Čačku, budući da u njemu nisu naznačeni mediji koji su predmet konkretrnih kritika. Za pojašnjenje o kojim medijima je reč obratili smo se prvom čoveku čačanskih naprednjaka, Aleksandru Radojeviću, da razjasni, koji to vodi harangu protiv njih i kakvim dokazima raspolažu kada tvrde da su mediji potplaćeni:

Budući da su Ozon press i Glas zapadne Srbije direktno etiketirani, kontaktirali smo oba uredništva ovih medija.

Evo kako Stojan Marković, urednik portala Ozon press, odgovara na optužbe poslanika Radojevića:

Ni vlasnik portala Glas zapadne Srbije, Gvozden Nikolić, ne misli da su Radojevićeve tvrdnje na mestu, budući da deo budžetskog kolača na ime informisanja dobijaju skoro svi mediji u gradu, a da o tome odlučuju i naprednjaci jer čine deo vlasti.

Nikolić smatra da čačanski mediji funkcionišu pod velikim pritiskom političara, koji sebi često daju za pravo da očekuju hvalospeve na ime dodeljenih sredstava koja su im data direktno iz džepova građana, a ne političara:

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *