[rstr_selector]

Srđan Blagojević novi trener Javora

Nakon samo nekoliko dana od objavljivanja informacije da je Miloš Veselinović napustio trenersku klupu Javora, rukovodstvo ivanjičkog kluba je pronašlo novog trenera koji je danas predstavljen javnosti. Ivanjičane će u prolećnom delu sezone voditi Srđan Blagojević, bivši trener Inđije, a kako navodi ovo će mu biti prvi superligaški klub koji će voditi. Iz tog razloga, Srđan Blagojević smatra da je pred njim odgovoran i težak posao.
– Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam danas u Ivanjici i što će moj prvi superligaški klub biti upravo Javor. Moram da izrazim zahvalnost upravi kluba što mi je ukazala poverenje da nastavim taj posao, koji je uspešno započeo moj kolega Miloš Veselinović, a osećam potrebu i da se njemu zahvalim na lepim rečima o meni u trenucima kada se birao njegov naslednik.
S obzirom na to da je Javor šesti na tabeli, a imajući u vidu činjenicu da je vezao 7 pobeda u 8 odigranih utakmica, to je za mene velika obaveza i ozbiljan izazov i neće biti nimalo lako nastaviti u tom ritmu. Ne sumnjam da će tim Javora u narednoj sezoni imati potrebnu energiju, strast i ambiciju da odgovori zahtevima koji su postavljeni pred celi stručni štab, a to je do dođemo do cilja i ostvarimo plasman u plej-of.

Otvoreno pitanje transfera igrača

Javor će sa pripremama za predstojeću sezonu početi 9. januara, a do tada je otvoreno pitanje transfera igrača. Novi trener kaže da se još uvek ne zna da li će tim Javora ostati u istom sastavu i za narednu sezonu.
– U toku je prelazni period, tako da su u ovom trenutku još uvek nepoznanice u vezi nekih igrača s obzirom na to da se sve izdešavalo jako brzo, i Milošev odlazak i moj dolazak. Ceo stručni štab se sada bavi analizom igre u prethodnom periodu i očekujem da ćemo do početka priprema imati jasnu sliku o mogućnostima svakog igrača pojedinačno, kao i celokupnog tima. U slučaju da se desi da neko od najvažnijih igrača koji su nosili igru Javora napuste klub, mi ćemo adekvatno odreagovati i pripremiti njihove zamene, rekao je Srđan Blagojević.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *