[rstr_selector]

Struja, voda, grejanje – sve bez kvarova

Elektrosnabdevanje

servis-struja-80x80Stanovnici Moravičkog okruga strujom će danas biti uredno snabdeveni. Prema informacijama iz nadležnih elektrodistribucija u čačku, Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima, kvarova na elektromreži nema, a u toku dana neće biti ni planiranih isključenja struje.

Vodosnabdevanje

voda-servis-obrI vodosnabdevanje u okrugu je danas uredno. Prema informacijama iz čačanskog „Vodovoda“ i nadležnih komunalnih preduzeća u Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima, trenutno nema kvarova na vodovodnoj mreži, a u toku dana neće biti ni radova zbog kojih bi voda morala da bude zatvarana.

Grejanje

grejnje-servis-obrIsporuka toplotne energije u Moravičkom okrugu ovog jutra je neometana kvarovima. Iz toplana u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima saopštili su da grejanje funkcioniše bez problema i da danas neće biti radova zbog kojih bi isporuka toplotne energije bila prekidana.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-servis-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u toku prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 35 pacijenata i još 42 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavili 16 ambulantnih pregleda i 12 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 67 puta od čega 5 puta na terenu, a dva pacijenta su prevezena na dalje lečenje u čačansku bolnicu.

Biometeorološka prognoza

bio-prognoza-3-servis-obrUsled očekivane biometeorološke situacije oprez se preporučuje osobama sa respiratornim obolјenjima i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata se očekuju glavobolјa i nervoza. U saobraćaju se preporučuje maksimalna pažnja.

Porodilište

bebee-servis-obrPoslednji dan u januaru počinjemo sa četiri lepe vesti iz porodilišta. Toliko je novih stanovnika Moravički okrug dobio u prethodna 24 časa. U porodilištu u Čačku rođena je jedna devojčica, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu dva dečaka i jedna devojčica.

Policijska uprava

policija-servisPrema podacima Policijske uprave u Čačku, na putevima Moravičkog okruga u prethodna 24 časa dogodila se jedna saobraćajna nezgoda. Nezgoda se dogodila u Čačku i u njoj nije bilo povređenih osoba. Radari će danas kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja do 16.00 časova na gradskim saobraćajnicama u Čačku i u Mrčajevcima.

Поделите вести