Претрага
[rstr_selector]
FOTO: SzS Gornji Milanovac

SzS Gornji Milanovac: Lokalnu vlast uznemirila poseta Boška Obradovića

Boško Obradović, predsednik Dveri, posetio je juče Gornji Milanovac kako bi razgovarao sa građanima o bojkotu predstojećih izbora i aktuelnim problemima u ovoj opštini. Povodom ove posete digla se velika buka u gradu a lokalna vlast je Obradovićev dolazak okarakterisala kao „divljački upad” i „agresiju na državne institucije”, rekao je Nebojša Stanković iz gornjomilanovačkog Saveza za Srbiju.

Sednica SO prekinuta na vest o Obradovićevoj poseti gradu

– Trebalo je da obiđemo nekoliko mesta u opštini, da razgovaramo sa građanima i predstavimo naš plan o bojkotu nastupajućih izbora jer je očito da pristup na medijima sa nacionalnom frekvencijom, kao i u elektronskim i štampanim, nije moguć. Bili smo na pijaci dok je trajala sednica Skupštine, a prema informaciji koju smo dobili od pojedinih odbornika, došlo je do uzbune kada su čuli da je Obradović u poseti Gornjem Milanovcu. Ubrzo su se organizovali i krenuli da nas prate i osmatraju. Prilikom pokušaja da dođemo do vrata zgrade Opštinske uprave, niko od opštinskih čelnika nije izašao, već jedan mladić iz Srpske napredne stranke sa kojim smo imali manji incident zbog njegovog nepristojnog ponašanja. On je pokušao da izazove fizički obračun sa nama, bez ikakvog razloga. Moram reći da nama i nije bila namera da uđemo u Skupštinu, samo smo hteli da okačimo nalepnicu na kojoj piše „bojkot” na vrata. Mirno smo otišli sa tog mesta, ali se u medijima digla velika buka zbog naše aktivnosti, rekao je Stanković.

On je ukazao na to da će Savez za Srbiju nastaviti svoje aktivnosti vezane za bojkot predstojećih izbora i da će neke od njih biti nenajavljene.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *