Претрага
[rstr_selector]

U čaršiji se priča o smeni direktorke vrtića, u skupštini „to nije tema“

Ni posle današnje sednice Skupštine grada, nejasno je da li je Marica Nešović i dalje direktorka Predškolske ustanove “Radost”.

U Čačku već nekoliko dana kruži priča da je Nešovićeva smenjena i da je za novu direktorku već određena njena koleginica, bliska čačanskim “Naprednjacima”.

O navodnoj smeni Nešovićeve danas se više puta raspravljalo i na sednici Skupštine grada, posebno za vreme diskusije o izboru vršioca dužnosti direktorke druge Predškolske ustanove “Moje detinjstvo”. Za ovu funkciju izabrana je Suzana Simeunović, diplomirani pedagog, za koju je Bratislav Jugović, član Gradskog veća, rekao “da se ne bavi politikom”.

Radisav Racković iz Pokreta “Dveri” rekao je da je aktuelna tema o kojoj treba da se govori “smena sadašnje direktore Marice Nešović”, koja je u javnosti imenovala one koji na nju vrše pritisak da podnese ostavku.

 „Jako je bitno da građani Čačka znaju kako hoće da smene jednog dobrog radnika, zato što nije član neke partije. Tražimo da nam kažete: da li je Marica Nešović loše obavljala svoj posao. Mi se ne slažemo u tome.“– rekao je Racković.

Predsednik čačanske Skupštine Veljko Negovanović više puta je ponovio da “to nije tema”.

U ranijim izjavama čelnici Čačka demantovali su da se na Nešovićevu vrši pritisak da podnese ostavku, a najdalje u tome je otišao gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić, koji je Maricu Nešović čak i pohvalio:

{soundcloud}https://soundcloud.com/user439006033/vojislav-ili-7{/soundcloud}

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *