U Dragačevu od noćas u kvaru dva dalekovoda

U Dragačevu od noćas u kvaru dva dalekovoda

0
Foto Dženarika Info

Elektrosnabdevanje

Zbog kvara na dalekovodima od noćas su bez struje Dučalovići, Markovica, Rtarii i delu Goračića. Radovi na saniranju kvara su u toku i trebalo bi da budu završeni u toku prepodneva.
Na području Gornjeg Milanovca zbog planiranih radova na elekrtromreži od 9.00 do 16.00 bez struje će biti potrošači u Ljutovnici zaseok Dmitrovići.

Vodosnabdevanje

Na vodovodnoj mreži u Čačku jutros su registrovani kvarovi u Ulicama Gučki put, Sime Sarage i Vladana Šićevića. Radovi na saniranju kvarova obavljaće se u toku prepodneva.

Bioprognoza

Očekuje se nešto povoljnija biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih, ali srčani bolesnici mogu osetiti izražene tegobe tokom dana. Kod osetljivih osoba mogući su glavobolja i pospanost. Neophodan je povećan oprez u saobraćaju.

Hitna pomoć

U hitnoj pomoći u Čačku u toku prethodna 24 sata evidentirane su 52 intervencije od kojih 19 u ordinaciji, a 33 na terenu. U Gornjem Milanovcu lekari su u hitnoj medicinskoj službi pregledali 20 pacijenata, a obavili su i šest kućnih poseta.

Policijska uprava

U Čačku su se juče dogodile dve saobraćajne nezgoda u kojima je jedno lice lakše povređeno, a u saobrćajnoj nezgodi koja se dogodila u Lučanima dva lica prošla sa lakšim povredama. Radarske kontrole biće do 12.00 sati u Bresnici, a od 12.00 do 16.00 časova u Mrčajevcima.

Stanje na putevima

Magla će tokom jutra otežavati vožnju. Najgušća je na području Valjeva, Požege, Kraljeva, a ima je i u okolini Niša i Pirota, pored Morave u Leskovačkoj i Vranjskoj kotlini. U košavkom području, zbog jakih udara vetra treba smanjiti brzinu, narotičio preko mostova, nadvožnjaka i prevoja.
Počeli su radovi na popravci oštećenja na železničkom mostu, na pruzi Kraljevo – Požega koji se nalazi u blizini brane u Međuvršju i prelazi iznad magistralnog puta Čačak-Ovčar Banja. Tokom radova saobraćaj će se na ovom prioritetnom putu odvijati neizmeničnim propuštanjem vozila jednom trakom, a prvo će za saobraćaj biti zatvorena desna saobraćajna traka u smeru ka Požegi. Planirano je da radovi traju do 22. decembra.
Od juče je obustavljen saobraćaj na deonici Rzav-Kokin Brod, zbog rekonstrukcije mosta „Vodice 2“. Alternativni putni pravac je stara trasa magistralnog puta u dužini 1,6 kilometaram.
Radovi na izgradnji nadvožnjaka i pristupne saobraćajnice na ukrštanju deonice Gojna Gora – Ljubić sa trasom deonice auto-puta Preljina – Požega su produženi do 15. decembra, pa je i dalje obustavljen saobraćaj na pomenutoj deonici i preusmeren na lokalni put.
Prema informacijama Uprave granične policije zadržavanja ima samo na teretnim terminalima u smeru ka Mađarskoj, Hrvatskoj i Bugarskoj koja su uglavnom duga i višesatna.

 

 

 

 

 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR