Претрага
[rstr_selector]

U dve škole Moravičkog okruga nastava redukovana zbog vremenskih uslova

Slađana Parezanović, načelnica Školske uprave u Čačku, kaže da većina škola u Moravičkom okrugu za sada radi nesmetano. Nastava se ne održava u izdvojenom odeljenu Osnovne škole „Božo Tomić“ u Rošcima, dok su u školi u Gornjoj Gorevnici časovi skraćeni zbog loših vremenskih uslova.

– Imamo informaciju za dve škole koje su redukovale svoju nastavu, pa pretpostavljamo da se u ostalim školama časovi održavaju nesmetano i pored snežnih padavina i veoma hladnog vremena. Iz Osnovne škole „Božo Tomić“ u Prijevoru su nam javili da u izdvojenom odeljenju u Rošcima nisu u mogućnosti da održavaju časove, rekla je Slađana Parezanović i dodala da će časovi biti nadoknađeni o čemu će Školska uprava na vreme biti obaveštena.

U Gornjoj Gorevnici skraćeni časovi

– Đaci Osnovne škole „Stepa Stepanović“ iz Gornje Gorevnice imaju skraćene časove, kako u matičnoj školi, tako i u izdvojenim odeljenjima. Pretpostavljamo da u ostalim školama nema problema, jer direktori svih škola imaju obavezu da nas obaveste o svemu što remeti nastavu, a do sada su to učinile samo dve škole, rekla je Slađana Parezanović.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *