Претрага
[rstr_selector]

U julu postavljanje kamena temeljca za nemačku fabriku u Preljini

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović potpisao je danas u ime Grada sa predstavnicima kompanije Forverk Ugovor o prenosu vlasništva na zemljište u Poslovno – industrijskoj zoni u Preljini.

Predstavnici nemačke kompanije zadovoljni dosadašnjom saradnjom sa lokalnim rukovodstvom

Potpisivanjem ovog ugovora stvoreni su uslovi za početak izgradnje fabrike za izradu auto delova, a očekuje se da će kamen temeljac buduće fabrike biti postavljen u prvoj polovini jula.
Tim povodom, izvršni direktor kompanije Forverk, Jirgen Miler, zahvalio se gradonačelniku i Skupštini grada na izuzetnoj efikasnosti i uspešnoj saradnji, sa nadom da će kompanija Forverk opravdati ukazano poverenje i stvoriti povoljne i održive uslove za visokokvalitetne poslove u Čačku.

Поделите вести

Један одговор

 1. E pa neka im je sa srećom! Bravo gradonačelniče! Ajde pa da i mi dočekamo već jednom Nemce oslobodioce! Kad već ne možemo sami da se pokrenemo.
  I dovedite Patrijarha da osvešta taj kamen, za ne daj Bože! Da ne bude kao sa Veljovom fabrikom duvana pre 15 godina. Stižu investitori evo samo što nisu, ovde 50 onde 100 miliona maraka, 500 ljudi će da radi, dobijene sve dozvole, potpisan ugovor, fabrika će biti gotova za 6 meseci.
  Kad ja tamo, ono međutim. Od kamena temeljca ostao samo kamen.
  Dovedite nam Patrijarha lepo da otera zle duhove. Kad već može da se šeta po kafanama i kači o vrat ordenje Svetog Stefana Prvovenčanog kome i kako stigne (jer što bi „zalutale ovce“ gubile vreme da svrate do crkve kad imaju preča posla, a i u crkvi nema pečenja, jel te), pa može Patrijarh i da svrati u Her Petera Kelena štrase da nam osvešta kamen.
  I kamere sve da zabeleže!
  Sve to na stranu, svaka čast gradonačelniče!
  Nek vam je sa srećom kamen, a i nama sa Vama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *