[rstr_selector]

U preduzeću za grejanje tvrde da grejna sezona počinje na vreme

Uprkos radovima koji još uvek nisu završeni, grejna sezona u Čačku počeće na vreme. Ovu informaciju potvrdio nam je Nenad Ocokoljić, tehnički direktor u Javnom komunalnom preduzeću za grejanje „Čačak“.

On tvrdi da su Čačani prošle nedelje mogli da osete tople radijatore tokom funkcionalnih probi sistema, a da će ceo sistem već sutra biti u funkciji.

– Grejna sezona će početi u propisanom roku, prema trenutnim vremenskim uslovima. Ima još određenih radova koji sutra moraju biti završeni i mi ćemo ujutru uraditi određeno prednaprezanje sistema i dela sistema, da konačno završimo program KfW, tačnije ove prve faze za ovu godinu. Sutra ćemo iskoristiti topao dan da se još neki radovi na mreži, privedu kraju. Sutra u toku prepodneva moraćemo da isključimo pumpe kako bismo obavili sve te radnje, a grejanje će u drugom delu dana biti pušteno prema vremenskim uslovima. Čim je temperatura preko 12, odnosno preko 15 stepeni, automatika je tako podešena da sama zatvara sistem – izjavio je Nenad Ocokoljić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести