U toku sanacija rupa na gradskim ulicama, Kulinovci i Loznica u planu...

U toku sanacija rupa na gradskim ulicama, Kulinovci i Loznica u planu naredne nedelje

Radovima na saniranju udarnih rupa u gradu prethodile su sitne popravke na gradskim ulicama, kažu u „Gradcu” i navode da se radovi sada obavljaju sukcesivno od centra grada ka periferiji

0

Radovi na saniranju udarnih rupa u gradu počeli su krajem prošle nedelje, kada je i potpisan ugovor sa izvođačem radova, kažu u JP „Gradac”. Miloš Čekanović, tehnički rukovodilac u ovom preduzeću je podsetio da su pre toga urađene sitne popravke na gradskim ulicama, a da će se sada radovi izvoditi sukcesivno iz centra grada ka periferiji.

– Kada je reč o sanaciji saobraćajnica, počeli smo od centra grada ka periferiji, a prioritet smo dali i pristupnim saobraćajnicama gradu. U planu je da naredne sedmice krenemo sa krpljenjem ulica u Kulinovcima i Loznici, rekao je Miloš Čekanović.

Počela popravka javne rasvete

Popravka javne rasvete počela je danas, kaže Čekanović i dodaje da bi do kraja naredne nedelje trebalo da budu otklonjeni najproblematičniji kvarovi.

– Prioriteti su ulice Gospodar Jovanova, Bulevar Tanaska Rajića i Nemanjina, kvarovi na sistemu rasvete na tim lokacijama će se otklanjati u toku dana, zaključuje Čekanović.

POSTAVI ODGOVOR