Претрага
[rstr_selector]

Umesto da otklone kvar, čelnici Čačka Zagorku Maslarević „savetuju“ da tuži grad!

Problem Čačanke Zagorke Maslarević, koja mesecima bezuspešno obija pragove nadležnih u čačanskoj lokalnoj samoupravi ne bi li neko nešto preduzeo da se njena kuća ne uruši, još uvek je daleko od rešenja.

Stan ove žene se nalazi u Dunavskoj ulici u Čačku, pod istim krovom sa još dva stana. Polovina kuće pripada Zagorki, a druga polovina gradu. U toj drugoj polovini, koja je opet podeljena na dve stambene jedinice, smeštene su privremeno dve porodice slabijeg materijalnog stanja, iz čijeg kupatila već duže vreme curi voda. Zbog dugogodišnje nebrige, podovi i zidovi koji su većinom od rigipsa, natopljeni su vodom i vlagom.

Sa Zagorkom smo prvi put razgovarali sredinom marta, kada smo posetili kuću u kojoj živi i uverili se da u njenoj kuhinji i hodniku pliva voda koja dopire iz kupatila susednog stana.

Desetak dana kasnije, na pitanje novinara kada će grad izdvojiti sredstva da sanira mokri čvor u stanu čiji je vlasnik, gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić je odgovorio: 

Zagorka Maslarević je i juče bila u gradskoj upravi u nadi da će neko čuti njen vapaj, čujmo kako je protekao njen jučerašnji pokušaj da reši problem: 

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *