Претрага
[rstr_selector]

Услови за вожњу повољни, саобраћај појачан на појединим путевима ка излетиштима и викенд насељима

Добри услови за вожњу који се очекују овог викенда донеће појачан саобраћај на појединим путевима ка излетиштима и викенд насељима. Захваљујући лепом времену, на путевима се очекује и више бициклиста, пешака и мотоциклиста, па се зато саветује опрезна вожња, саопштавају овог јутра из АМСС. Наводе да се успорен саобраћај може очекивати на деоницама где се изводе радови, а возачима се саветује да на овим деоницама поштују саобраћајну сигнализацију.

ЈП ,,Путеви Србије“ је саопштило да ће се следеће недеље, од понедељка до петка, од 8 до 15 часова изводити радови на обележавању ознака на делу ауто-пута Милош Велики – на рампама Обреновац, Уб, Љиг, Таково и Прељина, што може довести до успоравања саобраћаја.

Возачи се подсећају да је и даље обустављен саобраћај на петљи Лајковац, и да се као алтернативна користи петља Уб из смера Београда, односно петља Љиг из смера Чачка.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима, на нашим граничним прелазима, овог преподнева нема задржавања возила.

Поделите вести