Претрага
[rstr_selector]

Veselinović nije više trener Javora

Iako je bilo najava da će Miloš Veselinović ostati na klupi ivanjičkog Javora i u nastavku sezone, to se nije dogodilo jer će on svoju trenersku karijeru nastaviti u grčkom PAOK-u. Prema rečima tehničkog direktora kluba, Tomislava Savića, sa Veselinovićem je bio sklopljen ugovor na duže vreme, međutim kako je reč o afirmaciji jednog mladog i dobrog trenera, u klubu nisu želeli da ugroze ovaj transfer.

–  Jedini razlog zašto je Miloš Veselinović otišao je ponuda koju je dobio iz solunskog PAOK-a.  Veselinović je bio u kontaktu sa Vladimirom Ivićem, trenerom grčkog kluba, što smo mi kasnije saznali. Oni se poznaju još od kada je Ivić bio na profi licenci i kada je Veselinoviću ponudio da dođe u stručni štab PAOK-a. Nakon obavljenih  razgovora, Veselinović je obavestio čelnike ivanjičkog kluba da ima želju da ode. Rukovodstvo Javora nije htelo da pravi probleme jer smatramo da je to afirmativno, da on ide da napreduje u trenerskoj karijeri i, iako je imao ugovor sa Javorom, dozvolili smo da raskine ugovor i da nastavi trenersku karijeru u Grčkoj, naveo je Savić.

Fudbaleri Javora za sada bez trenera

Savić kaže da je sportski menadžment Javora u potrazi za novim trenerom i da se u ovom trenutku još uvek ne zna ko će zameniti Veselinovića.

– Ovog momenta se još ne zna ko će biti novi trener Javora. Sve je još u početnoj fazi, treba biti strpljiv i dobro analizirati ko će doći u naš klub i šta je to što bi nama odgovaralo. Nama je u interesu da to što pre rešimo, ali ima tu puno otvorenih pitanja jer, u krajnjem slučaju, pričali smo o tome da će možda neki igrači otići iz Javora, a nismo uopšte razmišljali o mogućnosti odlaska trenera, istakao je Tomislav Savić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *