[rstr_selector]

Vlast u Čačku ne želi da kaže ko i zbog čega „poklanja“ zatvoreni bazen

Krajem prošle godine Čačkom se pronela vest da će građani ovog grada konačno doditi zatvoren bazen. Ovu informaciju nekoliko puta su potvrdili i u vrhu čačanske vlasti utrkujući se ko će pre da da opis novog, velelepnog bazena koji Čačanima poklanja nepoznati darodavac. Prema obećanjima, zatvoreni bazen koji bi trebao da se gradi na pomoćnom igralištu fudbalskog kluba Borac, prvobitno je trebalo da ima oko 8.000 kvadrata, ali je darodavac umanjio „donaciju“, zbog čega su dimenzije kompleksa smanjene.

Iz samog vrha vlasti moglo se čuti da će radovi početi u martu, kada krene građevinska sezona, kao i da je predračunska vrednost bazena oko 5.5 miliona evra. Jedini vidljiv trag ovih višemesečnih pompeznih najava su natpisi lokalnih medija koji su do građana prenosili vesti o sportskom objektu koji ovaj grad čeka godinama. Međutim, od bazena nema ni traga.

Od Aleksandra Dačića, pomoćnika gradonačelnika za društvene delatnosti saznajemo šta se dogodilo sa pričom o izgradnji bazena.

{soundcloud}https://soundcloud.com/user123456789123/aleksandar-da{/soundcloud}

Na naše pitanje čime je to Čačak zaslužio da dobije poklon vredan 5.5 miliona evra i da li donator nešto traži zauzvrat, Dačić odgovara:

{soundcloud}https://soundcloud.com/user123456789123/aleksandar-da-i-2{/soundcloud}

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *