Zatvoren deo Ulice Dr Dragiše Mišovića zbog radova na vodovodnoj mreži

Zatvoren deo Ulice Dr Dragiše Mišovića zbog radova na vodovodnoj mreži

0
Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda, zbog radova na priključenju na vodovodnu i kanalizacionu mrežu u Ulici Dr Dragiše Mišovića kod broja 14, od 8 do 15 časova za saobraćaj će biti zatvoren deo ulice, od kružnog toka kod kafane „Car Lazar“ do raskrsnice sa Železničkom ulicom.
Registrovani su kvarovi na uglu ulica Bulevar Vuka Karadžića i Radničke, kao i u Ulici Filipa VIšnjića, a biće sanirani u toku dana bez zatvaranja vode.
U Gornjem Milanovcu će zbog radova na vodovodnoj mreži prekid u snabdevanju vodom od 10 do 15 časova imati potrošači u delu Korčaginove ulice, od pogona JKP prema sportskoj hali „Breza“.

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže u Mrčajevcima,od 9.00 do14.00 časova bez električne energije biće potrošači kod Doma kulture, u ulici Miloja Stojanovića, delu varošice prema Čačku i oko bivšeg pogona Slobode. Od 9 do 14 časova planirano je isključenje u Trbušanima zbog radova u trafostanici Rasadnik, a bez električne energije biće potrošači u ulici Aleksandra Savića i Rasadničkoj.
Na području Arilja od 8 do 15 časova bez struje će biti sela Dobrače, Brekovo i Bjeluša.

Hitna pomoć

Lekari u čačanskoj Hitnoj pomoći pregledali su u toku prethodna 24 sata 17 pacijenata u ordinaciji, a znatno više posla imali su na terenu gde su obavili 47 pregleda. U Gornjem Milanovcu hitna pomoć je intervenisala 12 puta na terenu a lekari su obavili i 20 ambulantnih pregleda.

Bioprognoza

Danas se očekuje nepovoljna biometeorološka situacija za astmatičare, srčane i cerebrovaskularne bolesnike. Reumatski bolovi i depresija su očekivani kao meteoropatske reakcije.

Porodilište

U čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođene su četiri bebe, tri dečaka i devojčica, a u porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu juče je rođena jedna devojčica.

Stanje na putevima

U periodu u kojem se nalazimo magla najviše otežava vožnju, ali je poslednjih dana zbog jutrarnjeg mraza na kolovozu prisutna i poledica što dodatno utiče na bezbednost u vožnji ali i dužinu zaustavnog puta.
Do 28. novembra od 8.00 do 16.00 časova, izvode se radovi na deonica Svračkovci – Gornji Milanovac – Preljina. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
Na deonici Kneževići – Bela Zemlja – Užice od 8.00 do 14.00 časova obustavlja se saobraćaj zbog radova na mostu „Sušica“, a vozila se usmeravaju na obilaznicu koja vodi preko Mačkata.
Od danas do 30. novembra biće obustavljen saobraćaj na deonici Beranovac -Goč u mestu Jovac, a ternativni putni pravac je Vrnjačka banja-Goč.
Radovi na deonici Jošanička Banja – Kopaonik koji su bili planirani da se izvode od danas, izvodiće se 28. i 30. novembra kada će od 07 do 17 časova na snazi biti obustava saobraćaja.
Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja, dok se na teretnim sa Mađasrskom, Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom čeka od 90 do 120 minuta.

 

 

 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR