Претрага
[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Zbog gužve na šalteru struju su jutros platiti samo najuporniji Čačani

Gužve na šalterima čačanske Elektrodistribucije postale su naša svakodnevnica. Veliki broj građana je danas došao da plati naknadu za utrošenu električnu energiju u želji da ostvari popust koji se dobija ukoliko se račun plati do određenog dana u mesecu. Međutim, mnogi su od toga danas odustali, s obzirom na to da je radio samo jedan šalter, a red naroda koji čeka da plati račun protezao se do ulaznih vrata.

Stariji ljudi koji su se našli u toj gužvi negodovali su zbog toga što više nisu mogli da stoje, a ni mladi nisu baš bili istrajni. Mnogi su napuštali red strepeći da će zakasniti na svoja radna mesta. Račun za potrošenu struju danas su platili samo najuporniji Čačani.

Pretpostavljamo da bi gužve bile manje kada bi se rad na šalterima bolje organizovao. Ali dok se to ne dogodi, građani Čačka bi trebalo da se, pre odlaska u Elektrodstribuciju, naoružaju strpljenjem.

Поделите вести

2 одговора

  1. Platite u posti, banci…ima vise saltera…nije obavezno da se racun placa iskljucivo u ustanovi kojoj dugujete…pa mob.bankarstvo…itd drugih nacina..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *