Претрага
[rstr_selector]

Због мокрих коловоза и одрона у брдско-планинским пределима потребна опрезна вожња

Први радни дан након васкршњих празника условиће појачан саобраћај унутар градова, док је на главним путним правцима и граничним прелазима присутан мањи број возила, саопштено је из Оперативног центра АМСС. Због променљивих временских прилика и честих падавина коловози ће бити мокри, па је потребна опрезнија вожња због ризика од проклизавања возила, док је у брдско-планинским пределима учесталија појава одрона.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, на деоници магистралног пута Кокин Брод – Нова Варош код Златарског језера, због одрона саобраћај се одвија сходно постављеној саобраћајној сигнализацији.

Из овог предузећа саопштавају да су до 1. маја продужени радови на редовном одржавању деонице магистралног од Парменца до Овчар Бање. Радови ће се изводити радним данима од 8 до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила, док се викендом враћа редован режим саобраћаја.

Од данас до суботе 22. априла изводиће се радови на обележавању ознака на деоници ауто-пута Милош Велики, од петље Обреновац до петље Прељина. Радови ће обухватити петље Обреновац, Уб, Љиг, Таково и Прељина, на којима у периоду од 8 до 15 часова саобраћај може бити успорен.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима за сада нема дужих задржавања, а на граничном прелазу Келебија задржавање за теретна возила на излазу је око сат времена.

Поделите вести