Претрага
[rstr_selector]

Због појачаног саобраћаја и мокрих коловоза возачима се саветује опрезна вожња

На главним путним правцима саобраћај је умереног интензитета, а са првим поподневним сатима очекује се његово појачање. Из Оперативног центра АМСС возачима саветују пажљивију вожњу прилагођену стању и условима на путу, уз поштовање ограничења брзине.

Због радова на изградњи деонице ауто-пута Милош Велики, у зони петље Паковраће је измењен саобраћај, а брзина возила је у зони радова ограничена. Наизменично пропуштање очекује возаче на магистралном путу Мрчајевци – Краљево где се изводе радови на изградњи надвожњака.
У току су радови на појачаном одржавању на деоници магистралног пута Нови Пазар – Рашка, због којих се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила. Алтернативни путни правац за путничка возила је стари пут Нови Пазар – Рашка.

Продужени су радови на редовном одржавању магистралног пута на деоници Чачак (Гуча) – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање. Радним данима од 8 до 16 часова саобраћај се одвија уз наизменично пропуштање возила, а викендом се враћа редован режим саобраћаја.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања.

Поделите вести