Претрага
[rstr_selector]

Због радова на изградњи моста обустављен саобраћај на путу Лучани – Лис

Због радова на изградњи ауто-пута Милош Велики, саобраћај се на делу магистралног пута Паковраће – Марковица одвија  наизменичним пропуштањем возила, а исти режим очекује возаче и на деоници Паковраће – Кратовска стена, од Паковраћа до Асановца, где су у току  радови на одржавању коловоза.

У току су радови на изградњи моста преко реке Бјелице у Крстацу, због чега је обустављен саобраћај на регионалном путу Лучани – Лис. Путничка возила се упућују на обилазни пут преко Турице, а  теретна се усмеравају од Гуче и Лучана преко Пожеге и Ариља.

До 12. априла се изводе радови на замени дилатација на мосту после тунела Брђани, на деоници ауто-пута Таково – Прељина, у смеру ка Паковраћу. У зони радова за саобраћај су затворене претицајна и возна трака, саобраћај се одвија зауставном,  док је у тунелу Брђани затворена претицајна трака.

Према информацијама из Управе граничне полиције, на путничким терминалима нема дужих задржавања, а теретна возила се на граничном прелазу Батровци на излазу из Србије задржавају три, а на Келебији два сата. Чекања на Шиду и Сремској Рачи су око сат времена.

Поделите вести