Претрага
[rstr_selector]

Zeleni prikupljaju humanitarnu pomoć za najugroženije Čačane

Gradski odbor stranke Zeleni Srbije započeo je akciju prikupljanja humanitarne pomoći koja će biti podeljena najugroženijim Čačanima.

Građani koji su u mogućnosti i žele da pomognu, hranu, odeću i obuću mogu doneti u prostorije stranke koje se nalaze u ulici Braće Glišića br. 7/2, svakog utorka i petka od 16 do 20 časova, kaže Gordana Ševarlić, podpredsednica Gradskog odbora u Čačku.

– I ove godine organizujemo akciju prikupljanja humanitarne pomoći za lica slabijeg materijalnog stanja. To se odnosi na prikupljanje odeće, obuće, prehrambenih artikala (namirnica, voća, povrća, jabuka, krompira). Ako su građani raspoloženi i ako su u mogućnosti da pomognu, mogu te artikle doneti u prostorije naše stranke koja se nalazi u ulici Braće Glišića u zgradi „Univerzala“, na drugom spratu. Svakog utorka i petka u vremenskom periodu od 16 do 20 h, neko se nalazi u prostorijama stranke i može preuzeti te artikle. Mi ćemo posle nekog vremenskog perioda, otprilike do 10. januara će trajati akcija prikupljanja pomoći. Pred Srpsku Novu godinu, to ćemo podelti porodicama kojima je to najpotrebnije. Međutim kako je stanje u društvu tako i porodice svakim danom sve više, tako da ćemo videti da to rasporedimo na neki pravilan način. Prethodne dve godine smo tu akciju sprovodili zajedno sa „Kolom srpskih sestara“, oni su to distribuirali i dalje, međutim ove godine smo odlučili da to odradimo samostalno. Verujte da je dosta građana ostalo bez posla, da ima puno višečlanih porodica tako da ćemo videti kako da to rasporedimo onako kako je to najbolje – izjavila je Gordana Ševarlić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *