[rstr_selector]
Foto: Gold gondola

Zlatiborska Gold gondola: Branč u vazduhu od 5. januara

Putnici zlatiborske Gold gondole imaće priliku da sutra po prvi put probaju najnoviju uslugu Gondole – branč u vazduhu koji će se posluživati od 11 do 13 časova.

Spoj kusa i mirisa tradicionalnih zlatiborskih jela u Gold gondoli, uz promociju lokalnih proizvođača hrane iz ovog kraja, već izaziva interesovanje turista, priča Bojana Božanić, direktorka Gold gondole.

– To posluženje se sastoji od tradicionalnih zlatiborskih proizvoda, jer lokalno preduzetništvo je upravo jedna od aktivnosti koju mi želimo da promovišemo kroz hranu. Proizvodi koji će se služiti su karakteristični za ovaj kraj, autentični su i to je nešto što je jako važno. Jer promocija lokalnog biznisa je jedna od vrednosti koju neguje Gold gondola. Okupljamo upravo sve te lokalne proizvođače kroz formiranje različitih usluga koje bi u jednoj savremenoj formi bile dostupne i najzahtevnijim turistima koji dolaze na Zlatibor, a koji su takve usluge videli u svetu. Mislim da spoj užitka u Gondoli – ukusi i mirisi domaće kuhinje, zajedno sa promocijom lokalnih brendova i proizvođača, predstavljaju pun pogodak i da će privući veliki broj turista.

Sledeći datum kada će se služiti branč je ponedeljak 9. januar, a oba termina je potrebno rezervisati dan unapred.

Više informacija o ovoj ponudi može se pronaći na stranici:

https://goldgondola.rs/rs/stranice/branc

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *