Претрага
[rstr_selector]

Uskoro počinju radovi na rekonstrukciji OŠ „Ratko Mitrović”

Konzorcijum u sastavu „Jugogradnja” iz Beograda, „Alfaco” i „Ortel” iz Čačka i „Axis” iz Kraljeva biće izvođač radova na rekonstrukciji čačanske OŠ „Ratko Mitrović”, a naredne nedelje se očekuje procedura potpisivanja ugovora i uvođenja ovog konzorcijuma u posao, kaže Dragan Jović, direktor „Alfaco Inženjeringa”.

– Odmah po uvođenju u posao mi ćemo krenuti sa radovima i mislim da ćemo ispoštovati rokove iz ponude i kvalitetno uraditi posao. Naše preduzeće će biti zaduženo za novu kotlarnicu koja će drastično pojeftiniti energente i novu rasvetu, tako da će zgrada biti energetski efikasnija i trošiće znatno manje energije, u suštini svi radovi će se odnositi na povećanje energetske efikasnosti.

Potpisivanje ugovora naredne nedelje

Planirano je da radovi na rekonstrukciji škole krenu na proleće, međutim postupak oko izbora izvođača radova i tenderske dokumentacije se odužio, tako da je ova procedura tek nedavno završena.

– Dobili smo izvođača radova i upravo je pre neki dan istekao rok za žalbe, pa pošto žalbi nije bilo očekujem da će u narednih sedam dana ugovor biti potpisan od strane gradonačelnika, predstavnika Kancelarije za javna ulaganja i izvođača i da ćemo tada formalno – pravno ući u taj posao. Posle toga sledi sastanak sa izvođačem radova gde ćemo jasno precizirati rokove, dinamiku radova i sve one detalje koji su bitni za samo izvođenje posla, kaže Đuro Ceranić, direktor OŠ „Ratko Mitrović”.

Поделите вести

Један одговор

  1. Pošto sam majka budućeg prvaka OŠ Ratko Mitrović zanimame postojili informacija gde će deca ići u školu, obzirom na obim radova i na činjenicu da za 4 nedelje počinje školska godina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *