Asfaltiranje puta kroz Trbušane

Asfaltiranje puta kroz Trbušane

Rekonstrukcija puta od kružnog toka u Ljubiću do Komune u Trbušanima trajaće do 15. novembra; 2,9 kilometara puta dobija novi sloj asfalta

0

Prema oceni lokalne samouprave u Čačku trenutno najvažnija aktivnost na izgradnji putne infrastrukture su radovi na rekonstrukciji puta od kružnog toka u Ljubiću do Komune u Trbušanima. Milan Bojović, pomoćnik gradonačelnika, kaže da su radovi podeljeni na dve deonice i to od Kamenog mosta do Komune i u ulicama Slavka Krupeža i Radovana Jovanovića do skretanja za Savkovića kosu.

– U toku su radovi na izradi ravnajućeg sloja, a u ponedeljak i utorak počinju radovi na nivelaciji šahti i izgradnji habajućeg sloja. Posle toga sledi završni sloj asfalta kada ćemo biti primorani da, na tri do četiri dana, potpunu obustavimo saobraćaj na ovom putu. Krajem naredne sedmice verovatno će ta ulica biti zatvorena od 09.00 do 15.00 časova. U ovom trenutku preskačemo deonicu u Ulici Aleksandra Savića od skretanja za Savkovića kosu do Kamenog mosta zbog završetka radova na izgradnji kišne kanalizacije u tom delu, ali to nas očekuje u narednom periodu, kaže Bojović.

Radovi traju do 15. novembra

Pomoćnik gradonačelnika za mesnu samoupravu i infrastrukturu kaže da posle asfaltiranja ove deonice slede radovi na delu puta od kružnog toka u Ljubiću do restorana „Šamanović“.

asfaltiranje-trbusani-1

– Čitava deonica o kojoj govorimo duga je dva kilometra i 900 metara. A kad se sve to završi sledi i rekonstrukcija Kamenog mosta. Zvaničan rok za završetak svih ovih radova je 15. novembar, s tim što će ovi radovi od Kamenog mosta do Komune i u Ulici Radovana Jovanovića najverovatnije biti završeni već tokom ovog meseca, rekao je Bojović.

 

POSTAVI ODGOVOR