[rstr_selector]
Foto: Arhiva, Dženarika info

Bez naplate parkinga tokom predstojećih praznika

Tokom predstojećih Novogodišnjih i Božićnih praznika čačanski „Parking servis“ neće vršiti naplatu parkiranja u gradu. Direktor ovog preduzeća, Zoran Blagojević, kaže da vozilo za odnošenje nepropisno parkiranih vozila takođe neće raditi tokom praznika, osim u vanrednim okolnostima po pozivu saobraćajne policije.
– Prva tri dana Nove godine, kao i za Božić 7. Januara, „Parking servis“ neće vršiti uslugu naplate parkiranja. Pauk takođe neće raditi u dane praznika, osim ukoliko saobraćajna policija bude zahtevala i tražila od nas da vanredno pomerimo neko vozilo kako bismo obezbedili nesmetan saobraćaj u gradu. To znači da pauk neće raditi 1, 2. i 3. januara,  već će biti u funkciji samo u vanrednim okolnostima po pozivu saobraćajne policije ukoliko dođe do neke gužve ili zastoja u gradu kako bi smo  obezbedili nesmetan saobraćaj, objasnio je Zoran Blagojević.

Cene se neće menjati u narednoj godini

Sistem naplate nakon ovih dana ostaje redovan, a cene se neće menjati, kaže direktor JKP „Parking servis“.
– Cene parkiranja nećemo menjati iako znamo da su se cene usluga drugih javno-komunalnih preduzeća promenile. Doneli smo odluku da postojeći cenovnik zadržimo u 2017. godini.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *