Претрага
[rstr_selector]

Biciklisti Borca kandidati za OI u Riju

Biciklisti čačanskog Borca Stefan Stefanović i Marko Danilović, nalaze se na užem spisku reprezentacije Srbije koja je otputovala na jednomesečne pripreme u Tursku.

Dragan Dostanić sekretar Borca očekuje da će se bar jedan od  dvojice čačanskih biciklista naći u sastavu reprezentacije koja će nastupiti na Olimpijskim igrama u Riju ove godine.

– Većinu reprezentativaca Srbije činili su biciklisti Borca i oni su dali veliki doprinos ispunjenju olimpijske norme. Srbija je ispunila normu za dva takmičara i dobila dve kvote, a koji će takmičari ići na Olimpijadu biće odlučeno u toku ove godine, na osnovu rezultata i forme koju budu pokazali najbolji biciklisti tokom sezone. U ovom trenutku je napravljen uži spisak na kome se nalaze dvojica čačanskih biciklista – Stefan Stefanović i Marko Danilović. Oni su otputovali u Tursku na pripreme, mada su  vredno trenirali i tokom zime, pa su na ove pripreme otišli prilično spremni. U Turskoj će ostati oko mesec dana. Nakon priprema kreće serija trka, najpre u Istri i u zavisnosti od rezultata na tim trkama, biće određena dvojica biciklista koji će učestvovati na Olimpijskim igrama u Riju. Mi se nadamo da će neko od naših biciklista ispuniti olimpijsku normu, zaključuje Dragan Dostanić.
 

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Вести | Одабране вести

Сајам вина на Градској плажи у Чачку

12.07.2024
Kултура | Вести | Одабране вести

Конкурс Културног центра Чачак за излагање у 2025. години

10.07.2024
Kултура | Вести | Одабране вести

Међународни Врњачки карневал до 14. јула у Врњачкој бањи

08.07.2024