Претрага
[rstr_selector]

Boško Obradović: Što ne hapsite kriminalce bliske SNS-u

Reagujući na hapšenje 30 čačanskih policajaca, predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović se danas javnosti obratio sledećim saopštenjem:

„U trenutku kada cela Srbija sa nevericom gleda oslobađajuće tužilačke i sudske postupke za Stanka Subotića, Miškoviće, Šarića, Dinkića, Karića i druge optužene bliske SNS – vlast pokušava da pažnju preusmeri na 30 čačanskih saobraćajaca uhvaćenih u sitnijim koruptivnim radnjama!

Naravno da svi mi normalni ljudi podržavamo borbu protiv kriminala i korupcije. Ali – dosta nam je više hapšenja sitnih riba. Dosta nam je gledanja kako se izvlače najkrupnije zverke, tako što ili nikada ne postanu predmet krivičnog gonjenja, ili tako što njihovi slučajevi zastarevaju, ili tako što jednostavno budu oslobođeni svih optužbi, kao Vučićev blizak prijatelj Mlađan Dinkić, koga je svojevremeno nazivao najvećim lopovom i pljačkašem u Srbiji i u Narodnoj skupštini pokazivao buduće Dinkićevo robijaško odelo, a onda ga uzeo u Vladu.

Što baš čačanski saobraćajci? Zar drugi saobraćajci u Srbiji ne uzimaju mito za oslobađanje od plaćanja zasluženih saobraćajnih kazni? Zar nema gorih stvari koje se dešavaju u Saobraćajnoj policiji – od kupovine diploma pa na dalje? Zar u Policijskim upravama ne sede korumpirani policajci koji su u direktnim šemama i kombinacijama sa kriminalcima i narko-dilerima? Ko će da privede i procesuira poznate korumpirane političke porodice koje su se obogatile od bavljenja politikom poput Nikolića, Krkobabića, Vučića…?

Šta Vi to u republičkoj vlasti imate protiv Čačka, pa ovde nije došla niti jedna investicija za pet godina vlasti SNS, smeta Vam čačanski akcenat, pre više od pola godine ste snimili ova podmićivanja a tek sada ih otkrivate javnosti? Jeste li to čuvali za dane kad Dinkića oslobodite svih optužbi za razorene srpske banke i privredu?

Posebno je tužna farsa sa izmišljenom vikom Aleksandra Vučića na ministarku pravde Nelu Kuburović u okviru koje on nju pita kako to nema dokaza za suđenje Dinkiću i Kariću? A oni obojica njegovi politički prijatelji i koalicioni partneri. Dinkić i dalje savetnik u Vučićevoj Vladi, Dinkićeva žena zaposlena u Vladi, Karićev brat i žena narodni poslanici sa Vučićeve izborne liste. Koga više Aleksandar Vučić laže i folira?

U Vučićevom okruženju ne zna se ko je bogatiji od koga: da li brat, kumovi ili lični prijatelji. Kada i gde su stekli to bogatstvo? Da li iko u Srbiji veruje da Vučić živi od premijerske plate od 100.000 dinara? Ko to sme da ispita? Poštovani policajci – hapsite redom u vrhovima vlasti i nećete pogrešiti“.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *