Претрага
[rstr_selector]

Čačak dobio još jedno udruženje penzionera

Čačak je 30. marta dobio i drugo udruženje penzionera koje je nastalo sa željom, kako iz ove organizacije ističu, da se zadovolji humanitarni i socijalni odnos prema penzionerima.

Udruženje će brinuti o bolesnima i napuštenima

Dragana Jovanović, predsednica Udruženja „Ujedinjeni penzioneri”, kaže da u gradu trenutno ima 28.000 penzionera i da je namera Udruženja da na poseban način brine o bolesnim osobama, kao i o starima na koje su porodice zaboravile.

– Naše udruženje, koje je osnovano 30. marta ove godine, je udruženje svih penzionera što i proizilazi iz samog naziva „Ujedinjeni penzioneri”. Ovo je organizacija onih koji se nikada nisu bavili politikom, niti su bili u nekoj političkoj partiji, poljoprivrednih penzionera i svih onih koji budu pokazali interes za članstvo i aktivnosti koje imamo u našem programu. Udruženje se nalazi u prostorijama Udruženja dijabetičara u Mesnoj zajednici 3. decembar i tu smo svakog radnog dana od 9.00 do 13.00 časova. Danas bi trebalo da budu postavljene table na kojima će članovi moći da nađu sve potrebne informacije o planu i programu rada, zajedničkim akcijama i svim ostalim aktivnostima, kaže naša sagovornica.

 

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *