Čačak i Dragačevo se predstavljaju na Sajmu turizma

Čačak i Dragačevo se predstavljaju na Sajmu turizma

Turističke ponude Čačka, Ovčarsko-kablarske klisure, Atomske banje „Gornja Trepča“ i Dragačeva biće predstavljene na zajedničkom štandu

0

U Beogradu danas počinje Sajam turizma, na kome će na zajedničkom štandu nastupiti Turističke organizacije Čačka i  Dragačeva. U petak će biti održana promocija turističke ponude Čačka, Ovčarsko-kablarske klisure, Atomske banje „Gornja Trepča“ i Dragačeva. U subotu će posetiocima, između ostalog, biti predstavljeni 31. Sabor frulaša Srbije i 10. Festival ambijentalne i etno muzike „Karusel“.

Vukašin Dramlić, direktor Turističke organizacije Dragačevo, kaže da će centralni dan promocije za njih biti u subotu kada će predstaviti 58. Dragačevski sabor trubača.

– Promocija naše najveće manifestacije, Sabora trubača, održaće se u subotu, sa početkom u 14 časova. Tada će tradicionalno nastupiti trubački orkestar Ivana Jovanovića koji je na prošlogodišnjem takmičenju osvojio Zlatnu trubu. Pored toga, predstavićemo se okvirnim programom Sabora, kao i novim brošurama o njegovom istorijatu koje su urađene na srpskom i engleskom jeziku, kaže Dramlić.

Celokupna turistička ponuda Dragačeva na Sajmu

Turistička organizacija Dragačevo će, pored Sabora trubača, na Sajmu predstaviti i svoju celokupnu turističku ponudu.

– Predstavićemo turističku ponudu naše opštine,  prirodne lepote, kulturno-istorijske spomenike, Muzej trube u Guči, lapidarijum i Muzej Goračićke bune u Goračićima, kao i manastire u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, kaže naš sagovornik.

POSTAVI ODGOVOR