Čačak: Sutra otvaranje Ulice Veselina Milikića

Čačak: Sutra otvaranje Ulice Veselina Milikića

Radovi se završavaju danas, a sutra će ova ulica celom svojom dužinom biti dostupna za saobraćaj

0

Rekonstrukcija Ulice Veselina Milikića privodi se kraju. Danas se obavljaju završni radovi, a dobra vest za sve vozače i građane Čačka je da će od sutra ova ulica biti dostupna za saobraćaj celom svojom dužinom.

– U toku je izrada završnog sloja asfalta, a u toku sutrašnjeg dana biće izvršena izrada horizontalne signalizacije, odnosno bele linije i posle toga se očekuje puštanje u saobraćaj kompletne ulice, kaže Milena Reljić, odgovorni izvođač ovih radova.

Jedini posao koji će nakon otvaranja ulice ostati neobavljen je sadnja drveća, koja će morati da pričeka septembar – oktobar, odnosno vreme sadnje.

Brojni problemi uticali na kašnjenje radova

Radovi su izvedeni iz dva dela, od Bedema do Učiteljske ulice i od Učiteljske ulice do raskrsnice sa Ulicom Kralja Petra i podrazumevali su rekonstrukciju kolovozne konstrukcije, trotoara i parking mesta, a izvođači su se suočavali sa vremenskim neprilikama i promenom instalacija.

– Prilikom izgradnje vlasnici su menjali svoje instalacije, odnosno vodovod je menjao svoju mrežu, što nam je dodatno otežalo radove, a na trajanje radova dosta su uticali vremenski uslovi pošto je u jednom periodu u toku osam nedelja svaki dan bio kišni, rekla je Milena Reljić.

POSTAVI ODGOVOR