Čačak u Abu Dabiju traži novog „strateškog partnera“ za zatvoreni bazen

Čačak u Abu Dabiju traži novog „strateškog partnera“ za zatvoreni bazen

0

Sudeći prema najnovijim izjavama predstavnika čačanske vlasti, obećanje da će Čačani od misteriozne firme iz Azerbejdžana na poklon dobiti zatvoren bazen, skoro tri godine je bila samo prazna priča.

Čačnima je njihova vlast obećala da će jedna Azerbejdžanska firma, u znak zahvalnosti ministru Velimiru Iliću, donirati osam miliona evra za zatvoreni bazen površine od oko 8.000 kvadrata, ali kako je vreme prolazilo, smanjivali su se i površina bazena i iznos donacije misterioznih donatora koji nikada nisu predstavljeni javnosti.

Pošto je evidentno da Čačak neće dobiti poklon u vidu zatvrenog bazena, što je mnogima bilo jasno i na samom početku ove lakrdije, krenulo se u beli svet u potragu za novim „strateškim partnerom“.

Radenko Luković, zamenik gradonačelnika Čačka, pred polazak na poslovno-investicioni forum koji se održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, je rekao da će čačanska delegacija Emiraćanima, između ostalog, ponuditi i projekat javno-privatnog partnerstva za izgradnju zatvorenog bazena.

Na pitanje da li to znači da od obećanog poklona iz Azerbejdžana nema ništa, Luković je odgovorio:

POSTAVI ODGOVOR